Mám snad v pořadí již desátý recept na zaručeně měkký perníčky .
Opak je však pravdou .
Na druhé straně ukládám už druhým rokem perníčky do plechových krabiček ,
kdy se mi zdají být trochu měkčí , snad už i poživatelnější .
Slyšela jsem názor pernikářky , že perníček není buchta a tak válím , peču a zdobím dál .
.
Evičko, tak tomu říkám skvělá práce! Hned bych jich pár (plechů) ochutnala! :-D
OdpovědětVymazatVivi
Vivi děkuji,letos jsou snad po dlouhé době k snědku,jsou vcelku měkké a tak snad budou i pojidatelné.
OdpovědětVymazatEvičko, jak budou perníčky nazdobené, tak budou určitě k snědku i když budou tvrdší,tak to nevadí, zapiješ kávičkou a je to. Už se těším na fotku, jak je nazdobíš. Alča
OdpovědětVymazat